Όταν οι αρθρώσεις δεν σας επιτρέπουν να έχετε μια κανονική ζωή, μπορούμε μόνο να ελπίζουμε για ένα θαύμα! - Μια αποκλειστική συνέντευξη με τον άνθρωπο που έκανε θαύμα!

Σχόλια: 33

Σήμερα ο φιλοξενούμενος μας είναι ο θρυλικός καινοτόμος από την Αθήνα - Δρ. Πέτρος Χαριλάου, PhD.

Καλημέρα, Δρ. Χαριλάου. Θα μας πείτε λίγα λόγια για τον εαυτό σας;

Γεννήθηκα στην Αθήνα. Αποφοίτησα από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου το 1975. Συνάντησα τη μελλοντική μου γυναίκα, Ιωάννα, στο Πανεπιστήμιο. Μέχρι το 2009 εργαζόμουν ως ορθοπεδικός.

Αλλά τι συνέβη το 2009 και γιατί εγκαταλείψατε την εργασία σας ως ορθοπεδικός;

Το 2007 η γυναίκα μου διαγνώστηκε με οστεοαρθρίτιδα του γόνατος. Βεβαίως, ήταν μια καμπή στη ζωή μας και αποτέλεσε μια τρομερή δοκιμασία για μένα εκείνη την εποχή. Δοκιμάσαμε τα πάντα τα επόμενα 2 χρόνια: φυσιοθεραπεία, σταμάτησε να κάνει ασκήσεις, πήρε διάφορες βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής (χονδροϊτίνη, γλυκοζαμίνη, MSM και άλλα), τζελ, αλοιφές. Όλα ήταν μάταια. Τίποτα δεν λειτούργησε και ήμασταν απελπισμένοι. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για να βοηθήσω τη γυναίκα μου ακόμη και με το ιατρικό ιστορικό και την εμπειρία μου. Το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης με απογοήτευσε. Υπήρχε άραγε τρόπος για να δώσετε μια ευτυχισμένη και μακροχρόνια ζωή στο αγαπημένο σας πρόσωπο; Ξεκίνησα την έρευνα.

Τι είδους έρευνα; Μπορείτε να εξηγήσετε;

Όταν συνειδητοποιήσετε ότι η γυναίκα σας δεν θα μπορεί να περπατήσει μέσα σε λίγα χρόνια, θα κάνετε τα πάντα για να το αποτρέψετε. Ξεκίνησα την έρευνα. Έχω μελετήσει όλα τα υλικά που σχετίζονται με ασθένειες των αρθρώσεων, είτε άμεσα είτε έμμεσα. Έπρεπε να ασχοληθώ με τη φυσιολογία, την ψυχοσωματική, τη βιοχημεία - με τα πάντα. Ξόδεψα σχεδόν όλα τα χρήματά μου σε μια προσπάθεια να μάθω όλα τα μυστικά των καλύτερων ειδικών σε αυτόν τον τομέα από την Ασία, οι οποίοι σίγουρα καταλάβαιναν πολύ καλύτερα τα προβλήματα των ασθενών με κακές αρθρώσεις σε σχέση με μας.

Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2009 είχα συνειδητοποιήσει ότι αν συνδυάσουμε ορισμένα συστατικά, μπορούμε να πάρουμε ένα φάρμακο που θα ανακουφίσει για πάντα τον πόνο στις αρθρώσεις. Αλλά υπήρχε μια έκπληξη που με περίμενε: τα απαραίτητα συστατικά απλά δεν πωλούνταν στη χώρα μας. Δανείστηκα κάποια χρήματα και τα παράγγειλα από την Ασία. Τα απαραίτητα συστατικά έφτασαν ένα μήνα αργότερα, αλλά εδώ είχα άλλη μια έκπληξη - κανείς δεν ήθελε να παραγάγει το σωστό μείγμα για μένα σε εργαστηριακές συνθήκες. Ευτυχώς με βοήθησαν συνάδελφοι του πανεπιστημίου μου. 3 εβδομάδες αργότερα είχα πλέον τη σωστή φόρμουλα και η Ιωάννα το δοκίμασε.

Παντοδύναμε Θεέ! Η ευτυχία μου δεν γνώριζε όρια!

Μα τι συνέβη;

Η γυναίκα μου άρχισε να αισθάνεται καλύτερα και καλύτερα κάθε μέρα. Μετά από 7 ημέρες θεραπείας μπορούσε να πάει μέχρι τα μαγαζιά να αγοράσει κάτι. Ένα χαμόγελο, το οποίο μου έλειπε τόσο πολύ, εμφανίστηκε στο πρόσωπό της. Μετά από 2 ακόμη εβδομάδες η αρθρίτιδα έπαψε να ενοχλεί εντελώς! Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αλήθεια, αλλά οι δοκιμές έδειξαν ότι η Ιωάννα έγινε εντελώς υγιής. Ήμουν στον έβδομο ουρανό. Αυτή ήταν μια πραγματική νίκη!

Είστε ένας σπουδαίος άνθρωπος και ένα παράδειγμα για όλους μας! Αλλά τότε αποφασίσατε να προχωρήσετε λίγο περισσότερο, έτσι δεν είναι;

Όχι αμέσως. Στην αρχή απολαύσαμε τη ζωή και εκτιμήσαμε κάθε στιγμή. Ήταν η εποχή που η Ιωάννα έφερε στον κόσμο την όμορφη κόρη μας. Ήταν τόσο ευγνώμων για τη θεραπεία επειδή η εγκυμοσύνη είναι επίσης ένα τεράστιο φορτίο στις αρθρώσεις.

Ένα βράδυ, η Ιωάννα με ρώτησε αν υπήρχαν πολλοί άνθρωποι στην Ελλάδα με επώδυνες αρθρώσεις. Εξετάσαμε τα στατιστικά στοιχεία και ανακαλύψαμε πολλά άτομα με τα ίδια προβλήματα. Περισσότεροι από 1 εκατομμύριο άνθρωποι στην Ελλάδα έχουν διάφορες ασθένειες που σχετίζονται με τις αρθρώσεις. Κατόπιν μου έθεσε μια ερώτηση που άλλαξε τη ζωή μου για πάντα: Μπορείς να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους όπως βοήθησες εμένα; Να τους κάνεις ευτυχισμένους; Την ερωτεύτηκα ξανά. Αυτή η γυναίκα είναι το καλύτερο που μου έχει συμβεί ποτέ. Και συμφώνησα. Μου χρειάστηκαν περίπου 3 χρόνια για να φέρω αυτή τη φόρμουλα στην τελειότητα και να δημιουργήσω το Flekosteel - το καλύτερο που μπορούν να αξίζουν οι κάτοικοι της χώρας μας.

Αυτό ακούγεται πολύ ενθαρρυντικό. Πείτε μας περισσότερα για το Flekosteel.

Η Ιωάννα και εγώ κάναμε κάτι που κανείς άλλος δεν είχε κάνει πριν από μας. Το Flekosteel είναι μια επαναστατική αλοιφή βασισμένη στα εξής:

- Ρίζες μικρών βοτάνων

- Ρίζα σιταριού

- Κόμμι κέδρου

- Έλαια από μέντα και σημύδα

Και πολλά βοηθητικά συστατικά

Δυστυχώς, τα περισσότερα από αυτά τα συστατικά δεν πωλούνται στη χώρα μας, οπότε τα φέρνουμε από την Ασία.

Χάρη στη μοναδική του φόρμουλα, το Flekosteel μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε ασθένεια των αρθρώσεων:

Αρθρίτιδα

Αρθροπάθεια

Κοξάρθρωση

Οστεοάρθρωση

Οστεοχόνδρωση

Οστεοχονδρίτιδα

Οστεοπόρωση

Τραυματισμός στο μηνίσκο

Γονάρθρωση

- Αυτό είναι απίστευτο! Είστε πραγματικός καινοτόμος της εποχής μας. Πώς το καταφέρατε αυτό;

Ξεχνάτε ότι χρειάστηκαν πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς. Το επόμενο έτος θα γιορτάσουμε τη 10η επέτειό μας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου 17.934 άνθρωποι άρχισαν να ζουν μια ολοκληρωμένη ζωή και ξέχασαν τους πόνους μια για πάντα.

Ξέρετε, η Ιωάννα και εγώ δεν το κάναμε αυτό μόνο για να κερδίσουμε χρήματα. Απλώς θέλαμε να κάνουμε τους ανθρώπους υγιείς. Μπορείτε να μας πείτε και παλιομοδίτες, αν θέλετε. Παρεμπιπτόντως, διοργανώνουμε κάθε μήνα λαχειοφόρο αγορά και δίνουμε πολύτιμα έπαθλα σε άτομα που χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας:

Από πού μπορούν να αποκτήσουν οι άνθρωποι το Flekosteel;

Δυστυχώς δεν μπορεί να αγοραστεί ακόμα στα φαρμακεία. Τα φαρμακεία κυριαρχούνται από μεγάλα ονόματα και πολύ λίγοι ανεξάρτητοι προμηθευτές μπορούν να επενδύσουν. Και πωλούν τα προϊόντα τους σε υψηλές τιμές. Μερικές φορές αυτά τα φάρμακα έχουν τρομερές παρενέργειες.
Διαθέτουμε μια επίσημη ιστοσελίδα , όπου μπορείτε να παραγγείλετε το γνήσιο Flekosteel.

Τι θα θέλατε να ευχηθείτε στους αναγνώστες μας;

Η Ιωάννα και εγώ αποφασίσαμε να μειώσουμε πρόσφατα την τιμή του Flekosteel κατά 50%. Τώρα όλοι μπορούν να επωφεληθούν από αυτή την προσφορά έως και τις αποκλειστικά! Μετά από αυτή την ημερομηνία, το Flekosteel θα πωλείται σε τόσο χαμηλή τιμή.
Να είστε υγιής! Αυτό είναι το καλύτερο που μπορείτε να έχετε. Κανένα χρηματικό ποσό δεν θα σας φέρει ευτυχία.

Καλή σας τύχη!

Αποκτήστε το Flekosteel
33 σχόλια σήμερα

Κατερίνα Προκοπίου

Δρ Χαριλάου, είμαι πολύ ευγνώμων σε σας για αυτό το φάρμακο. Έχω ψάξει για κάτι τέτοιο εδώ και πολύ καιρό. Περιμένω να φτάσει το δέμα τώρα! Ευχαριστώ!

πριν από μία ώρα

Μαρία Δημητρίου

Είχα αρθροπάθεια, αλλά έχει εξαφανιστεί τώρα. Μόνο με μια συσκευασία της αλοιφής σας! Ευχαριστώ γι'αυτό!

πριν από μία ώρα

Στέλλα Γαλιάνου

Σας υποστηρίζω πλήρως! Αυτό είναι ένα πολύ αποτελεσματικό φάρμακο για κοινά προβλήματα! Οι αγκώνες και τα γόνατά μου δεν πονάνε πια.

πριν από μία ώρα

Ανδρέας Παπαδάκης

Σας ευχαριστώ για αυτή την αλοιφή, Δρ Χαριλάου !!! Δεν σώσατε μόνο τη γυναίκα σας αλλά και τόσους πολλούς ανθρώπους στη χώρα. Αποφάσισα να δοκιμάσω το Flekosteel στην αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης πρόσφατα. Έχω οστεοχόνδρωση και πραγματικά με βοήθησε. Νομίζω ότι όλα θα είναι καλά!

πριν από μία ώρα

Πέτρος Χαριλάου

Ανδρέα, μην ανησυχείς και συνεχίσε να χρησιμοποιείς το Flekosteel. Είναι σημαντικό να ακολουθήσεις τις οδηγίες χρήσης αυτής της αλοιφής.

Με εκτίμηση, Πέτρος.

πριν από μία ώρα

Αντώνης Φιλίππου

Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Είμαι τόσο κουρασμένος από αυτόν τον πόνο στην πλάτη. Με εξαφανίζει τελείως. Απλά δεν ξέρω τι να κάνω. Παίρνω πάρα πολλά χάπια, εφαρμόζω διάφορα τζελ από καιρό σε καιρό αλλά τίποτα δεν βοηθά :(

πριν από μία ώρα

Άννα Γεωργακάκη

Ανδρέα, παραγγείλετε το Flekosteel και δεν θα το μετανιώσετε. Είχα επίσης προβλήματα με αρθρώσεις στο βαθμό που δεν μπορούσα να περπατήσω. Πρέπει να ευχαριστήσω τη μητέρα μου που βρήκε αυτή την αλοιφή κάπου και μου είπε να τη χρησιμοποιήσω. Η μητέρα μου το αγόρασε πριν από 6 μήνες και πλήρωσε την πλήρη τιμή (αλλά νομίζω ότι η τιμή δεν ήταν εξωφρενική ούτως ή άλλως). Αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις αρθρώσεις μου τώρα. Μπορώ να κινηθώ κανονικά. Πιστέψτε με, είναι καλό! Θα είστε εντάξει και θα σας δοθεί με 50% έκπτωση.

πριν από μία ώρα

Νατάσα Φολάτη

Πώς μπορώ να παραγγείλω αλοιφή με 50% έκπτωση;

πριν από μία ώρα

Γιάννης Χαραλάμπους

Νατάσα, ορίστε ο σύνδεσμος για την επίσημη ιστοσελίδα , αλλά θα ήθελα να σας συμβουλεύσω να βιαστείτε αν θέλετε να το πάρετε με 50% έκπτωση. Με βοήθησε πολύ.

πριν από μία ώρα

Νατάσα Φολάτη

Σας ευχαριστώ, Γιάννη. Μόλις το παράγγειλα. Και πόσο καιρό θα περιμένω να φτάσει;

πριν από μία ώρα

Γιάννης Χαραλάμπους

Νατάσα, περίπου 3 ημέρες

πριν από μία ώρα

Ειρήνη Αγγελίδη

Παράγγειλα αυτή την αλοιφή πριν από δύο μήνες για την αδερφή μου. Έπασχε από αρθρίτιδα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με ευχαρίστησε αργότερα. Μόλις πήρα την ευκαιρία και το παράγγειλα.

πριν από μία ώρα

Μιχάλης Στούλης

Μαρία, αυτή η αλοιφή είναι πραγματικά τόσο αποτελεσματική; Ίσως θα έπρεπε να το παραγγείλω κι εγώ. Είναι ούτως ή άλλως 50% έκπτωση, έτσι δεν είναι;

πριν από μία ώρα

Κώστας Μητσάκος

Άκουσα κι εγώ κάτι για αυτό το φάρμακο κάπου. Νομίζω ότι μερικοί φίλοι μου το παρέγγειλαν. Έχω προβλήματα με το πόδι μου για δύο χρόνια τώρα. Ο πόνος είναι αφόρητος μερικές φορές και οι γιατροί δεν μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν. Μόλις αποφάσισα να παραγγείλω και το Flekosteel. Νομίζω ότι θα το δοκιμάσω.

πριν από μία ώρα

Άγγελος Παππάς

Λοιπόν, φαίνεται ότι πολλοί άνθρωποι έχουν προβλήματα με τις αρθρώσεις. Είδα την ανακοίνωση για το Flekosteel πριν από ένα μήνα και με έσωσε από την οστεοχόνδρωση, ταχύτερα από πολλά άλλα φάρμακα.

πριν από μία ώρα

Αλέξης Μαντάς

Θα βοηθήσει; Ξέρει κανείς; Τα φαρμακεία και οι γιατροί δεν είναι καλοί.

πριν από μία ώρα

Λίνα Τσιγουράκη

Αλέξη, βεβαίως θα το κάνει. Είναι αποτελεσματικό και δεν έχει παρενέργειες. Γι' αυτό βιαστείτε και παραγγείλτε! Το Flekosteel με βοήθησε να ξεφορτωθώ απόλυτα τα προβλήματα της πλάτης.

πριν από μία ώρα

Ανέτα Πικαρίδου

Σας ευχαριστώ, το Flekosteel με βοήθησε πάρα πολύ! Το πήρα από την επίσημη ιστοσελίδα! Μην αναβάλλετε τη θεραπεία σας. Είναι καλύτερα να το αντιμετωπίζετε τώρα από το να το μετανιώσετε αργότερα πικρά.

πριν από μία ώρα

Καίτη Φούρλα

Σας ευχαριστώ, Δρ Χαριλάου. Αν δεν ήσασταν εσείς, δεν θα πίστευα στην αποτελεσματικότητα ττου Flekosteel! Έχω ζήσει για 5 χρόνια με τον σύζυγό μου που έχει το ίδιο πρόβλημα με τη γυναίκα σου. Υπέφερε τρομερά. Και τώρα τρέχει γύρω σαν να είναι και πάλι 18 ετών.
Και το πακέτο έφτασε πολύ γρήγορα.

πριν από μία ώρα

Πέτρος Χαριλάου

Καίτη, είναι εντάξει. Θα μου πείτε πόσο καιρό του πήρε να ανακάμψει.

Με εκτίμηση, Πέτρος

πριν από μία ώρα

Καίτη Φούρλα

Πέτρο, τον πήρε περίπου ένα μήνα. Μπορεί να κινηθεί τώρα ελεύθερα και δεν διαμαρτύρεται όπως παλιά. Είμαι πολύ χαρούμενη τώρα.

πριν από μία ώρα

Πέτρος Χαριλάου

Εντάξει Καίτη, ευχαριστώ.

Με εκτίμηση, Πέτρος

πριν από μία ώρα

Ελένη Σουλαντώνη

Το αποτέλεσμα ξεπέρασε απλώς όλες τις προσδοκίες μου. Η ισχιαλγία έχει φύγει για πάντα! Το παράγγειλα επίσης και για τους φίλους μου. Ένας από αυτούς πάσχει από πόνους στην πλάτη και ένας άλλος έχει πόνο στον αγκώνα.

Πριν από 57 λεπτά

Ηλιάνα Τσουρλή

Έχω μόλις συμπληρώσει μια φόρμα στην ιστοσελίδα τους...
Ήμουν έκπληκτη από το γεγονός ότι πραγματικά το πουλούσαν με 50% έκπτωση!
Άφησα τον αριθμό τηλεφώνου στον ιστότοπό μου και με κάλεσαν πίσω μέσα σε λίγα λεπτά και επιβεβαίωσαν την παραγγελία μου. Θέλω να ζήσω χωρίς πόνο τώρα και να αρχίσω να απολαμβάνω τους περιπάτους μου ξανά...

55 λεπτά πριν

Κατερίνα Γιαννάκου

Το παράγγειλα και εγώ. Η αρθρίτιδα με βασανίζει αρκετά χρόνια. Κάθε φορά που βρέχει ή υπάρχουν αλλαγές στον καιρό, ο πόνος σχεδόν με σκοτώνει. Το Flekosteel με βοήθησε μέσα σε μερικές εβδομάδες. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ήταν δυνατόν.

Πριν από 53 λεπτά

Τζένη Γεωργιάδου

Ένας φίλος μας πουλάει αυτή την αλοιφή στο φαρμακείο του για περίπου 60 ευρώ, γι' αυτό αποφασίσαμε να μην την αγοράσουμε. Όταν είδα αυτή την προσφορά αποφάσισα αμέσως να το πάρω με 50% έκπτωση. Είμαστε συνταξιούχοι και δεν έχουμε πολλά χρήματα για να περάσουμε. Το γόνατό μου δεν με ενοχλεί πια, ώστε να μπορώ να δουλέψω τώρα στον κήπο. Ευχαριστώ!

48 λεπτά πριν

Πέτρος Χαριλάου

Τζένη, έτσι τα φαρμακεία πωλούν αυτή την αλοιφή στην τελική. Είναι κακό να κερδίσεις χρήματα έτσι, εις βάρος των ασθενών. Θα ξεκινήσουμε την παρακολούθηση των σημείων όπου παραδίδουμε το προϊόν μας.

Με εκτίμηση, Πέτρος

Πριν από 36 λεπτά

Σοφία Φρόστη

Το Flekosteel με βοήθησε να ξεφορτωθώ την ουρική αρθρίτιδα μετά από μόλις 1 προγραμμα και τώρα το κρατώ πάντα στο χέρι για κάθε περίπτωση.

Πριν από 36 λεπτά

Μανώλης Αγγελάκος

Το παράγγειλα από την ιστοσελίδα τους. Με βοήθησε πολύ. Εάν έχετε προβλήματα με τις αρθρώσεις, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, πιστέψτε με. Και το παραλαμβάνεις γρήγορα. Το δέμα μου έφτασε σε μόλις 3 ημέρες.

Πριν από 39 λεπτά

Πέτρος Χαριλάου

Σας ευχαριστώ! Προσπαθούμε να παραδώσουμε το Flekosteel στους πελάτες μας το συντομότερο δυνατόν, ώστε να μπορέσουν να ξεκινήσουν αμέσως τη χρήση του.

Με εκτίμηση, Πέτρος

Πριν από 36 λεπτά

Πωλίνα Τσαγκαράκη

Διάβασα αυτό το άρθρο και αποφάσισα να παραγγείλω με 50% έκπτωση αυτή την αλοιφή αμέσως για να την δοκιμάσω πρώτα. Ήμουν τόσο εμπνευσμένη από την ιστορία του Πέτρου και της συζύγου του. Το γεγονός είναι ότι οι συνηθισμένες θεραπείες δεν με βοήθησαν για πολύ. Μου είπαν ότι η αρθρίτιδα ήταν δύσκολο να θεραπευτεί. Τώρα θα ήθελα να γράψω για τα αποτελέσματα της θεραπείας. Το Flekosteel παραδόθηκε πολύ γρήγορα. Ένιωσα μια τέτοια ανακούφιση μετά από μια μόνο εφαρμογή που αποφάσισα να μοιραστώ τη χαρά μου και με άλλους ανθρώπους. Είμαι τόσο χαρούμενη που μπορώ κανονικά να ζήσω και πάλι!

31 λεπτά πριν

Ζωή Ματαρίδου

Μπορεί κάποιος να μου πει πού μπορώ να πάρω αυτό το φάρμακο; Δεν το έχω δει στα φαρμακεία και φοβάμαι κάπως να το αγοράσω μέσω διαδικτύου. Δεν θα ήθελα να αγοράσω κάποιο αμφίβολο προϊόν. Καταλαβαίνω ότι δεν θα είναι χρήσιμο.

27 λεπτά πριν

Πέτρος Χαριλάου

Μπορώ μόνο να πω ότι το Flekosteel μπορεί να παραγγελθεί ΜΟΝΟ από τη δική μας επίσημη ιστοσελίδα . Για να αποφύγετε οποιαδήποτε παρεξήγηση, κάντε κλικ στο κουμπί του συνδέσμου ακριβώς πάνω! Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι το Flekosteel θα μπορούσε να αποκτηθεί με 50% έκπτωση, αλλά αυτή η προσφορά δεν θα διαρκέσει πολύ, οπότε πρέπει να βιαστείτε!
Παρακαλώ προσέξτε για απομιμήσεις.

Με εκτίμηση, Πέτρος

Πριν από 15 λεπτά

Αποκτήστε το Flekosteel